Home

Welkom bij Modelsport Vereniging Bergschenhoek!

  • Wintercup 2 2017/2018 geannuleerd - Helaas moeten we door de weersvoorspelling de wintercup van 10 december annuleren. We hopen in januari meer geluk met het weer te hebben!
  • Baan klussen oktober 2017 - In oktober is er weer hard aan de baan geklust zodat we voor seizoen 2018 een nieuwe layout hebben. Bijgaand vind je de foto’s van de werkzaamheden.
  • Clubwedstrijd 5 inhaalrace – 2017 - Laatste race van het seizoen, inhaalrace van race 5. Daarnaast uitreiking van de bekers voor het clubkampioenschap.
  • ICC 2017 – Wedstrijd 3 MAC Vlijmen - De afsluitende, derde ronde van het eerste seizoen ICC. Een succesnummer, maar bijna had deze niet plaatsgevonden! Na een eerder dit jaar afgelaste clubwedstrijd heeft de club actie ondernomen om de volledige 750m2 van het circuit af te dekken van de regen met zeilen. Het systeem kon niet alle regen van die week bij de […]
  • ICC 2017 – Wedstrijd 3 MAC Vlijmen - 10 September aanstaande vindt de laatste wedstrijd in de InterClub Cup serie plaats. Ditmaal bij MAC Vlijmen, het enige kleicircuit! Het belooft weer een spannende race te worden. Schrijf je snel in! Meer informatie vindt je op http://www.electrobuggy.nl.

Thema door Anders Norén