Interclub Cup

Met de opheffing van het BNK in de vorm zoals hij jaren bestaan heeft dacht EOR2001 dat er wellicht interesse onder onze leden was voor een gezellige laagdrempelige onderlinge competitie binnen de Nederlandse grenzen zonder de noodzaak van licenties en andere administratieve ellende. Die interesse was er en zodoende hebben MVB, MAC Vlijmen en MACH-One de koppen een paar keer bij elkaar gestoken om te kijken hoe we een onderlinge competitie vorm konden gaan geven waarbij lol voorop staat maar hard rijden niet verboden is.

Al snel dachten we dat het wellicht leuk was de wedstrijden open te stellen voor iedereen met een 1:10 2WD of 4WD electro buggy, voor deelname aan de Interclub Cup hoef je dus niet lid te zijn van een van de drie verenigingen.

De Interclub Cup zal verreden worden over 3 wedstrijden in 2WD buggy en 4WD buggy, één bij elke club. Twee van de wedstrijden worden verreden op kunstgras bij MVB en MACH-One, de derde is op klei bij MAC Vlijmen. Hoewel we natuurlijk hopen dat je alles meedoet, hoeft je niet alle drie de wedstrijden te rijden. Het is ook mogelijk gewoon een losse wedstrijd mee te pakken als en wanneer men daar zin in heeft.

Om in aanmerking te komen voor de eindoverwinning is wel deelname aan alle drie de wedstrijden vereist.

Meer informatie is te vinden op: http://www.elektrobuggy.nl/ en https://www.facebook.com/EOR.Interclubcup

Thema door Anders Norén